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트위스트 운동 시 성별에 따른 심박수와 에너지 소모량의 비교
수산해양교육연구
2015 .02
STRATEGY FOR WEIGHT LOSS IN OVERWEIGHT PEOPLE
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
초등학생의 과체중 관련요인에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1998 .01
Beneficial Effects of Low-Calorie-Carbohydrate/High-Agar Diet on Cardiometabolic Disorders Associated with Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in Obese Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .12
Effects of Diet Intervention with Black Soybean Peptide on Serum Profile of 63 Obese/Overweight Subjects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of black soybean leaf ethanol extract on plasma lipid profiles and antioxidant capacity in subjects with overweight or obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Prevalence of Obesity and Nutritional Status in Adult Women Who Exercise Regularly
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
[P9-14] Effects of Nutritional Education and Exercise Program on the Hematological Index and Nutrient Intake of Overweight or Obese Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
빅데이터를 활용한 다이어트 현황 및 네트워크 분석
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Soil Metabolism of [14C]MRC-04 under Aerobic and Aerobic Flooded and Anaerobic Conditions
농약과학회지
2020 .09
대구 , 경북지역 여자대학생의 체중조절 방법과 생활 태도에 관한 조사
대한영양사협회 학술지
1998 .01
A Study of Nutritional Behavior in Female College Students during a Diet Counselling Program
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
저열량균형식, 운동 및 행동수정에 의한 비만여성의 치료에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1995 .08
밥 식이와 빵 식이가 지구성 운동 후 혈중 중성지방, 인슐린 및 그렐린에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2012 .08
Food Antioxidants
Food Science and Biotechnology
1993 .06
비만에 따른 여대생의 체중 관련 식행동과 다이어트 식품 구매 형태
한국식품영양학회지
2009 .01
New Slow Calorie Sugar for Lifestyle-related Disease Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
The Relationship between Exercise, Bone Mineral Density and Antioxidant Enzyme Activity of Postmenopausal Women
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
서울지역 중학생의 체질량지수에 따른 식행동 분석
대한영양사협회 학술지
2006 .01
경관급식 노인 환자의 영양공급실태와 영양상태 평가
한국식품영양학회지
2018 .01
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