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섬유 개질을 위한 Carboxymethyl Cellulose 흡착조건 탐색 및 Wet-end Chemical로서의 적용
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2012 .04
Carboxymethyl cellulose 첨가에 의한 재생섬유의 물리적 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2010 .10
Bacillus spp. 처리에 의한 Carboxymethyl Cellulose의 환원당 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Analysis of Calcium Carboxymethyl Cellulose and Sodium Carboxymethyl Starch in Food and Health Function Food Using Liquid Chromatography Equipped with Refractive Index Detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
핵자기공명분석을 이용한 카르복시메틸화 셀룰로오스 치환기 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Stress Development of Calcium Carbonate and Latex Suspensions Containing Cellulose Nanofibril and Carboxymethyl Cellulose during Drying
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
핵자기공명분광분석을 이용한 카르복시메틸화 셀룰로오스 치환도 측정
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
가공방법에 따른 마늘껍질의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .02
Effects of Freezing Conditions on the Physiological Activities of Peeled Garlics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Active Composite Coating Solution and Its Application to Peeled Garlic Produce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Virgin pulp와 recycled pulp를 이용한 carboxymethyl cellulose의 합성 및 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2011 .10
Quality Changes of Potatoes Peeled by Various Methods on the Different Storage Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
발효빵에 침가한 Carboxymethyl Chitosan이 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .02
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
[P2-10] Effects of Peeling Condition of Garlic on Physicochemical Properties and Microbial Counts of Fresh Pork Patties during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization of Carboxymethyl Cellulase Produced by Cellulomonas sp. CS1-1 on Microcrystalline Cellulose
Korean Journal of Agricultural Science
1997 .12
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
마늘추출액의 저장 중 기능성성분 변화
한국식품과학회지
2001 .06
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