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Vitamin B12 Content of Cereal Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Total Dietary Fiber Contents in Processed Fruit, Vegetable, and Cereal Products
Food Science and Biotechnology
2000 .01
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P2-01] Study on Ingredients Ratio and General Compositions of Korean Commercial Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
시판 Breakfast Cereals의 품질특성
한국식품과학회지
1992 .06
Physical and Cooking Properties of Restructured Grain Extruded from Selected Cereal and Legume Flours
Food Science and Biotechnology
2004 .08
두류의 Quick Cooking방법 개발과 이것이 제품 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1983 .09
일부 공업지역 주변의 토양과 곡류중에 미량금속 함량 및 상관관계에 관한 조사연구
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
Changes of Enzymatic Activities in Selected Cereal during Germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Proteins as Potential Indicators for the Determination of End-point Cooking Temperatures as affected by the Combinations of Salt and Fat Contents with Various Cooking Temperatures
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
일부 여대생의 영양섭취와 손목 골밀도와의 상관성
대한영양사협회 학술지
2006 .01
압출성형과 동결건조 곡류의 특성
한국식품과학회지
2005 .10
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical Properties of Minor Cereal Powders Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Establishment of Vitamin B12 Analysis in Infant Cereal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Co-occurrence of Mycotoxins in Cereal Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Research on Pesticides Residue in Commercial Agricultural Products in 2009
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2010 .04
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