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Effects of Rice Bran Fiber on Changes in the Quality Characteristics of Raw Ground Pork during Chilled Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of Rice Bran Fiber on Quality of Low-fat Tteokgalbi
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical and Sensory Characterization of Korean Blood Sausage with Added Rice Bran Fiber
한국축산식품학회지
2009 .01
Quality Characterization of Rice Bread added with Collagen
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
고기능성 쌀단백질 소재 개발 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
결명자 식이섬유가 쌀 첨가 식빵의 제빵특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .08
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
국산밀 제분부산물을 첨가한 고식이섬유빵의 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
[P9-04] Quality Characteristics of White Wheat Breads added Liquid Sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
미강에서 추출한 식이섬유추출물의 특성 및 제빵에의 응용
한국식품과학회지
1997 .06
Control of Inflammatory Diseases Using Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Heat Treatments on Physicochemical Properties of Defatted Rice Bran
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Effect of dietary supplementation with rice bran extracts on the laying performance and egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Effects of extrusion of rice bran on performance and phosphorous bioavailability in broiler chickens
한국축산학회지
2015 .01
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Rice Pan Bread Added with Barley Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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