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Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genotoxicological Safety Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lactobacillus plantarum AF1이 생성한 조항진균 물질의 마우스에 대한 급성독성
한국식품영양과학회지
2013 .06
Latobacillus plantarum AF1이 생성한 조항진균 물질의 흰쥐에 대한 반복투여독성
Food Science and Preservation
2013 .06
김치로부터 분리한 Lactobacillus plantarum AF1의 마우스에 대한 급성독성
Food Science and Preservation
2012 .04
STUDIES ON THE EFFECT OF FURYL FURAMIDE (AF-2) ON KOREAN KIMCHI
Applied Biological Chemistry
1969 .01
Single Dose Acute Toxicity of Lactobacillus plantarum AF1 Isolated from Kimchi in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Effect of Glycine on the Growth of Leuconostoc mesenteroides and Lactobacillus plantarum in Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .10
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum AF1의 흰쥐에 대한 반복투여독성
한국식품영양과학회지
2012 .05
Acute and Subacute Oral Toxicity Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus plantarum HD1 in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum Q180 Isolated from Feces
한국축산식품학회지
2014 .01
Optimizing Medium Components for the Maximum Growth of Lactobacillus plantarum JNU 2116 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
Lactobacillus plantarum 균체 중 항보체 활성물질의 특성과 작용양식
한국식품과학회지
2002 .04
김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 ${\beta}-galactosidase$ 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Lactobacillus plantarum과 Lactobacillus bulgaricus의 상보적 생장
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
[P5-09] Inhibition of film forming yeast in takju by antimicrobial compounds from Lactobacillus sp and Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Inhibition of Yeast Film Formation in Kimchi by Antifungal compound from Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
고전압 펄스 전기장 처리에 의한 Lactobacillus plantarum의 불활성화
한국식품과학회지
1997 .12
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