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Quality Characteristics and Quantification of Acetaldehyde and Methanol in Apple Wine Fermentation by Various Pre-Treatments of Mash
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .12
Quality Characteristics and Functionality of Apple Vinegar Using Condensed Apple Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of Distillation Methods for Alcohol Production Profile, and Contents of Methanol, Acetaldehyde and Urea of Apple Distilled Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
발효온도가 사과와인 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .01
발효?침용 기간을 달리한 Muscat of Alexandria 와인의 발효 기간별 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
쌀당화액 첨가량에 따른 딸기잼의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .12
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
Fermentation Characteristics of Black Raspberry Wines Made Using the Lees of Black Raspberry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
초음파와 효소처리가 국산 6조맥의 당화에서 환원당 생성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Establishment of Alcohol Fermentation Conditions for Production of Coffee Cherry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
사과와인과 농축 사과와인의 제조 및 이들의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2019 .09
Muscat Bailey A 품종 포도주의 청징과 여과에 따른 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Influence of Distillation Methods for Alcohol Production Profile, and Contents of Methanol, Acetaldehyde and Urea of Red Grape Distilled Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효모의 종류를 달리하여 제조한 동결 농축 청수 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
첨가당 종류에 따른 파인애플 와인의 이화학적 및 관능 특성
산업식품공학
2015 .01
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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