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전처리 및 냉·해동 방법에 따른 냉이의 품질 특성 차이
산업식품공학
2016 .01
Effect of Various Pretreatment and Thawing Methods on Quality Characteristic of Frozen Carrot and Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Exogenous Sucrose Improves Bioactive Compounds of Artemisia princeps
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Antimicrobial activities of Korean mugwort (Artemisia iwayomogi and Artemisia princeps) extracts against Staphylococcus aureus and Cutibacterium acnes
Food Science and Preservation
2019 .07
냉·해동 조건에 따른 데침 무의 품질 특성 변화
산업식품공학
2018 .01
데침 조건과 해동 방법이 머위대의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
다양한 냉동 및 해동방법을 이용한 당근의 물리적 특성 관찰
산업식품공학
2015 .01
Influence of Environmental Stresses on Eupatilin Contents in Artemisia princeps. Pamp Cultivated in Controlled Environments
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
데치기 처리에 따른 마늘종의 이화학적 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .06
포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
열처리 및 해동방법에 따른 냉동 감자와 당근의 품질 변화
한국식품영양과학회지
2022 .06
Evaluation on Quality of Grilled Freezing HMR Unagi after Thawing under the Different Freezing Temperature
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
The Effect of Freezing and Thawing Conditions of the Physicochemical and Antioxidant Activities Characteristics of Aronia melanocarpa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes of the Quality Characteristics in Beachu Kimchi with Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microorganism Change of Blanched Namul add Natural Food Preservatives during Cold Storage and Freezing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin B6 retention in selected vegetables by blanching
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
다양한 냉동 및 해동공정 조합이 표고버섯의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
데치기 조건, 포장, 냉·해동 방법이 토란대의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Changes of chemical compound and quality characteristic in garlic shoots with blanching conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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