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포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
냉·해동 조건에 따른 데침 무의 품질 특성 변화
산업식품공학
2018 .01
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
다양한 냉동 및 해동방법을 이용한 당근의 물리적 특성 관찰
산업식품공학
2015 .01
액체 침지식 냉동 기술 적용에 따른 식품의 품질 특성 평가
산업식품공학
2020 .01
단감 ‘부유’ 동상해 피해 과실의 생리·조직학적 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전처리 및 냉·해동 방법에 따른 냉이의 품질 특성 차이
산업식품공학
2016 .01
Effects of Deep Freezing Temperature for Long-term Storage on Quality Characteristics and Freshness of Lamb Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Changes of the Quality Characteristics in Beachu Kimchi with Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
The Effect of Freezing and Thawing Conditions of the Physicochemical and Antioxidant Activities Characteristics of Aronia melanocarpa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
저온에 의한 차나무의 동결 반응
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Effects of Artificial Supercooling Followed by Slow Freezing on the Microstructure and Qualities of Pork Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Electromagnetic Heating in Quick Freezing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Extraction Characteristics of Schisandra chinensis by Freeze-thawing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Induced freezing tolerance and free amino acids perturbation of spinach by exogenous proline
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
다양한 냉ㆍ해동 방법에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .10
HMR의 변화
식품과학과 산업
2021 .09
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