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액체 침지식 냉동 기술 적용에 따른 식품의 품질 특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
동결건조를 이용한 IQF(Individual Quick Freezing) 큐브형 이유식의 연구개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Evaluation on Quality of Grilled Freezing HMR Unagi after Thawing under the Different Freezing Temperature
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
단감 ‘부유’ 동상해 피해 과실의 생리·조직학적 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
Induced freezing tolerance and free amino acids perturbation of spinach by exogenous proline
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Effects of quick freezing methods on the texture of Israeli carp (Cyprinus carpio nudus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Heating and Freezing Stabilities of Gelled Double Emulsion Supplemented with Carrageenan and Methyl Cellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
냉·해동 조건에 따른 데침 무의 품질 특성 변화
산업식품공학
2018 .01
Effects of Freezing Conditions on the Physiological Activities of Peeled Garlics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Deep Freezing Temperature for Long-term Storage on Quality Characteristics and Freshness of Lamb Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
저온에 의한 차나무의 동결 반응
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Genotype and Environmental Conditions Affecting Freezing Tolerance in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effects of Artificial Supercooling Followed by Slow Freezing on the Microstructure and Qualities of Pork Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
Quality Attribute of Frozen Peach according to Varieties and Freezing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
출아기 인삼 동결 피해가 지하부 생육 및 사포닌 함량에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2022 .04
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