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Cool Temperature Promotes Flowering of Maxillaria tenuifolia Orchid
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Floral Volatile Compound Accumulation and Gene Expression Analysis of Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Flowering of Maxillaria tenuifolia Orchid in Response to Cooling Temperature and Duration
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Study of Volatiles from the Petals of Maxillaria tenuifolia Using Electronic Nose and HS-SPME-GC-MS
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effective Cutting Length and NAA Concentration for Cutting Propagation in Maxillaria tenuifolia Orchid
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Antioxidant and Anti- inflammatory Effects of Schizonepeta tenuifolia Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity, Total Phenol and Total Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
숙성조건이 장미꽃 추출물의 페놀화합물(phenolics) 함량과 산화방지 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .12
Antioxidant activity and total phenolic contents of eggplant core collection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Flavonoids, Phenolics, and Antioxidant Capacity in the Flower of Neofinetia falcata
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity and Total Phenolic Content in Three Legumes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant compounds and activities of pedicel and sepals from twelve varieties of colored cherry tomatoes
한국식품과학회지
2020 .12
Extraction Conditions for Phenolic Compounds with Antioxidant Activities from White Rose Petals
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Analyses of the Phenolic Content and Antioxidant Activity from Chrysanthemum morifolium Cultivar Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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