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Anti-oxidative Activity of Neofinetia falcata Callus
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
숙성조건이 장미꽃 추출물의 페놀화합물(phenolics) 함량과 산화방지 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .12
호접란과 풍란 속간교잡종 유향성 ‘핑키뷰티’ 육성
화훼연구
2019 .01
Analyses of the Phenolic Content and Antioxidant Activity from Chrysanthemum morifolium Cultivar Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparison of Antioxidant Capacities of Edible Flower Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Impact of Bioconversion on the Phenolic Profile and Antioxidant Capacity of Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
국화 꽃색 변경을 위한 플라보노이드 대사공학
한국육종학회지
2018 .01
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Investigation of Phenolic, Flavonoid, and Vitamin Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Antioxidant Activity, Total Phenol and Total Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Change of total antioxidant capacities and total phenolic compounds of Laminaria Japonica during drying process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities and Phenolic Compounds of Extract from Hallasan Wormwood
한국약용작물학회지
2021 .10
Fluctuations in Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Green Vegetable Juices during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Modification of Flower Color through the Engineering of Flavonoid Biosynthetic Pathway
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Antioxidant compounds and activities of pedicel and sepals from twelve varieties of colored cherry tomatoes
한국식품과학회지
2020 .12
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