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Kaempferol promotes bacterial pathogen resistance through the activation of NPR1 by both SA and MPK signaling pathways in Arabidopsis
Plant Biotechnology Reports
2022 .12
Isolation and Characterization of Flavonoid Glycosides from Lysimachia barystachys Bunge
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Kaempferol-3-O-β-D-Glucuronide, a Major Flavonoid Glycoside in the Ethyl Acetate Fraction of Nelumbo nucifera Stamens, Inhibits Human Monoamine Oxidase A and β-Secretase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Kaempferol을 활용한 동물성 식품 유래 알레르기 반응 최소화 방안에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Identification of Flavonoid Glycosides from Uljin-Geumgangsong Pine Needles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
금은화에서 분리한 Kaempferol-3-O-glucoside의 글루타메이트로 유도시킨 산화적 스트레스에 대한 HT22 신경세포 보호활성
한국약용작물학회지
2022 .08
Comparison of HPLC analysis condition for steviol glycosides in foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Kaempferol Inhibits Angiogenesis by Suppressing HIF-1α and VEGFR2 Activation via ERK/p38 MAPK and PI3K/Akt/mTOR Signaling Pathways in Endothelial Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Determination of Cyanogenic Glycosides in Apricot and Plum Fruits and Transition of Cyanogenic Glycosides from the Fruit into Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization for Enzymatic Synthesis of Kaempferol 3-O-glucoside (K3G) using Camellia oleifera seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Kaempferol, Quercetin 및 그 배당체의 Hydrogen Peroxide에 의한 신경세포의 산화적 스트레스 보호 효과
농업생명환경연구
2024 .09
Luteolin and Kaempferol Modulate the Expression of Drug-Metabolizing Enzymes through AhR- and Nrf2-Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Enzymatic De-glycosylation of Polyphenol Glycosides in Mulberry Leaf and Fruit Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Validation and Development Study for the Quantification of Enzymatically Modified Steviol Glycosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Changes of Flavonol Glycosides from Pine Needles by Cultivar, Harvest Season, and Thermal Process
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
Development of advanced quantitative methods for different steviol glycoside: Based on acid-hydrolysis and HPLC-ESI-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
자색무 품종별 무와 무청의 비휘발성 대사체 및 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2024 .12
Erratum to: Alkyl Glycosides from the Flowers of Magnolia obovata
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Characterization of Saponin Glycosides in Soybean Samples by Processing Conditions Using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Synthesis and biological evaluation of flavonol-glucose conjugates for cosmeceutical development
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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