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유산균 종류와 찹쌀가루의 호화온도 및 발효시간에 따른 약초부각 발효풀의 품질특성 변화
한국식품영양과학회지
2009 .02
유산균을 이용한 발효약초부각의 영양성분, 조직감 및 항산화
Food Science and Preservation
2009 .06
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Fermented Product Containing Soybean and Garlic by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
농가형 발효사료의 품질 특성에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Potential Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Deonjang : Fermented Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria from Kimchi, Korean Traditional Fermented Food to Apply into Fermented Dairy Products
한국축산식품학회지
2013 .01
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lactic Acid Fermented Foods and Their Benefits in Asia
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Development of Hepatoprotective Functional Food Using Garlic Extract Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Fermented Product Containing Soybean Powder and Garlic by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
전통발효식품에서 분리한 유산균의 항균 활성 및 발효유 스타터 개발
Food Science and Preservation
2013 .10
식물성유산균으로 발효한 천연항균제 식물성유산균발효액에 관한 연구
식품과학과 산업
2011 .06
Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Foods on the Microbiological Properties of Fermented Sausages
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Trend analysis of intake of food groups, Kimchi and Korean fermented paste in Korea - data from the Korean National Health and Nutrition Examination Survey Ⅰ~Ⅴ
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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