지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
가공조건에 따른 귀뚜라미의 식품학적 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2015 .04
Textural characteristics of meat analogue (soy meat) added with Gryllus bimaculatus powder produced using 3D Food Printer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparing functionality of house crickets ( Acheta domesticus) and crickets ( Gryllus bimaculatus) as alternative food sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
산지별 식용 귀뚜라미의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Protective Effect of Protein Hydrolysates from the Cricket (Gryllus bimaculatus) against H₂O₂-induced Cytotoxicity in AML12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Two-Spotted Cricket (Gryllus bimaculatus) Hydrolysates Ameliorates ER Stress-Induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activities of Gryllus bimaculatus Hydrolysate Fermented with Bacillus subtillus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Anti-thrombosis, Anti-bacterial, and Anti-diabetes Activities of Oily fraction of Gryllus emma (Korean Domestic Cricket) and Fatty acid Composition of Emma Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Preparation of house cricket peptide by enzymatic hydrolysis and development of herbal peptide drink
Food Science and Preservation
2024 .12
Effects of Organic Acid on the Shelf-life Extension of Wasabi during Storage at Room Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Replacement of fish meal with cricket (Gryllus bimaculatus) meal in a practical diet for juvenile olive flounder (Paralichthys olivaceus): effects on growth performance, body composition and blood chemistry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Changes in Quality and Shelf-Life Characteristics of Sikhye Added Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Clove Powder Addition on The Quality Characteristics and Shelf-life of Kimchi Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
곤충 식품이 대사증후군 관련 인자에 미친 효과 크기 분석
한국식품영양과학회지
2024 .08
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
Effect of Thawing Methods and Storage Time on Physicochemical Characteristic and Fatty Acid and Amino Acid Content of Frozen Duck Meat
한국가금학회지
2019 .12
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0