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석류 과일 껍질을 활용하는 새로운 기능성 식품의 최근 연구 동향
한국식품영양학회지
2017 .04
Development and Industrialization for the Functional Ingredient of Pomegranate Juice Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
석류 껍질 분말을 첨가한 스펀지 케이크의 품질 특성, 노화도 분석 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .06
석류 신품종 ‘홍단지’
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
석류 농축액의 유산균에 대한 성장촉진효과와 요구르트의 적용
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .06
석류 신품종 ‘신미홍’
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
석류 신품종 ‘단미홍’
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Immune response and antioxidant status of broilers as influenced by oxidized vegetable oil and pomegranate peel
한국축산학회지
2021 .09
Simultaneous Determination of Eight Biogenic Amines in Pomegranate Juice, Margarine, and Soybean Oil by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional Role of Polyphenols in Reproductive Health and Early Pregnancy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Pomegranate Extract Aggravates Postpartum Depression in a High-Fat Diet-Induced Maternal Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Component characteristics of domestic and foreign soybean cultivars cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내산 두류 품종에 대한 품질 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
Antioxidant Constituents and Antioxidant Activities of Eighteen Korean Tomato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
석류가 갱년기 여성에게 미치는 영향 및 작용기전
한국식품과학회지
2023 .06
Development of Polyphenol-Based Functional Materials for Improving Cognitive Impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
품종에 따른 건지황의 이화학적 특성 연구
한국약용작물학회지
2019 .10
Oven-Roasting Effects the Fatty Acid Composition, Antioxidant Properties, and Oxidative Stability of Pomegranate(Punica granatum L.) Seed Oil
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
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