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Study of in vitro antidiabetic effects using Persimmon peels and Schizandra fruits as forest products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
오미자차와 오미자 물추출액의 무기질 함량 및 추출조건에 따른 이행률
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
A study for increasing calcium absorption rate into rodent small intestine with mixture of antler and schizandra
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Empty Fruit Bunches for Pulp and Paper Production
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
In vitro anti-oxidant activity of Schizandra chinensis extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
줄기 유인방법이 오미자의 생육 및 과실 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
활엽수 표백 크라프트 펄프 대체용 바가스 펄프의 배합비에 따른 수초지의 강도 특성 변화
펄프·종이기술
2017 .02
Optimizing Pulp Mixtures for Hygiene Paper with Different Fiber Properties Using Mixture Design
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
The Monitoring of Pesticide Residues in Peel and Pulp of Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Modified Pulp on Tissue Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .04
후숙 조건에 따른 국내산 바나나의 품질
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effects of Schizandra Chinensis Seed Extracts on Melanogenesis and Skin Elasticity in Animal Cell Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
침 · 활엽수 LAS Pulp의 수초특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
습식성형 조건에 의한 습식펄프몰드 특성변화
펄프·종이기술
2020 .08
버섯 폐 배지를 이용한 펄프화에 관한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
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