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Collected Variety of Schizandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
In vitro anti-oxidant activity of Schizandra chinensis extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Genetic Relationship Analysis of Schizandra chinensis Genetics Resources Collected from Korean Peninsula
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Prediction of Schizandra chinensis Flowering Season Using Meteorological Data
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오미자 관련 물질의 신경보호 및 면역조절 효능
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effects of Schizandra Chinensis Seed Extracts on Melanogenesis and Skin Elasticity in Animal Cell Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
줄기 유인방법이 오미자의 생육 및 과실 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Quality Characteristics of Omija Juice (Schizandra chinensis) with High-hydrostatic Pressure Treatment Conditions during Storage Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
A Comparison of a Chemical Components and Their Antioxidant Effects in Lycium chinense and Schizandra chinensis depending on Processing Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Selection of Environment-Friendly Organic Farming Materials for Controlling Leaf Spot Disease of Schizandra chinensis in Highland
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Study of in vitro antidiabetic effects using Persimmon peels and Schizandra fruits as forest products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Review of Possible Application of Safflower (Carthamus tinctorius L.) and Omija (Schizandra chinensis Baillon) Residue Extract to Agricultural Fields
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Antibacterial effects on oral microorganism of the mixtures based on Schizandra fruits and banana pulps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Contents of Marker Compounds and Growth Characteristics in Schisandra chinensis Fruit with Different Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Medium Composition on in vitro Propagation and Plantlet Regeneration from Nodal Explants of Schizandra chinensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Mineral and Ash Contents of Fruits and Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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