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Collected Variety of Schizandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Oil Compositions and Antioxidant Activities of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collected from China
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of the antioxidant activity and anti-inflammatory efficacy according to the extraction conditions of Safflower, Carthamus tinctorius L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Screening the Antioxidant Activitiy of Extracts Derived from Carthamus tinctorius L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Growth Characteristics of Carthamus tinctorius L. Artificial Hybridization Line
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
오미자 첨가율이 오디청의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .07
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
서로 다른 온도 처리에 따른 약용작물 홍화의 발아율, 엽록소함량 및 생물량에 미치는 반응조사
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Quality Characteristics of Omija Juice (Schizandra chinensis) with High-hydrostatic Pressure Treatment Conditions during Storage Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
홍화 천연염색 명주 색상견뢰도 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
가공방법을 달리한 오미자 분말차의 품질 특성 분석
한국식품과학회지
2016 .02
홍화 추출물을 이용한 분무건조 분말의 물리화학적 품질 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2021 .04
오미자를 첨가한 막걸리의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2015 .06
Fatty acid composition of Omija (Schizandra chinesis Baillon) seed oil with extraction conditions of temperatures and moisture contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and Nitrite Scavenging Activities of White Ginseng by Adding Schisandra chinensis Baillon (Omija)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Morphological and Oil Compositions in Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm of Different Geographical Groups
한국국제농업개발학회지
2016 .01
오미자차와 오미자 물추출액의 무기질 함량 및 추출조건에 따른 이행률
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Genetic Relationship Analysis of Schizandra chinensis Genetics Resources Collected from Korean Peninsula
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
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