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Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Metabolic Features of Coffee Beans Depending on Planted Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Hangover Relieving Effect of Coated Roasting Coffee Beans with Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
성인 여성에서 커피 섭취와 허리둘레를 기준으로 한 비만과의 관련성 - 2012~2016 국민건강영양조사 자료를 이용하여
한국식품영양학회지
2019 .01
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Chlorogenic acids in coffee: From bean to cup to human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
대학생들의 커피에 대한 인식과 섭취행태가 효능 및 부작용에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .04
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Coffee cultivation techniques, impact of climate change on coffee production, role of nanoparticles and molecular markers in coffee crop improvement, and challenges
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Determination of Caffeine and Heavy Metals Content in Coffee from Small Coffee Shops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Consumers’ Valuation of Local Specialty Coffee: The Case of Philippines
한국국제농업개발학회지
2021 .12
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Growth of Molds on Green Coffee Beans Treated with Chlorine Dioxide Gas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Acrylamide Degradation of Probiotic Bacillus amyloliquefaciens MKSK, MKSE in Fermented Coffee Bean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bioconversion of coffee extract via lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of quality changes in commercial cold brew coffee by microbial and accelerated shelf-life testing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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