메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색

논문 기본 정보

자료유형
학술저널
저자정보
Banavath Jayanna Naik (Research Institute of Climate Change and Agriculture) 김성철 (Research Institute of Climate Change and Agriculture) Ragula Seenaiah (GKVK, University of Agricultural Science) Pinjari Akabar Basha (Government College (Autonomous)) Eun Young Song (Research Institute of Climate Change and Agriculture)
저널정보
한국식물생명공학회 Journal of Plant Biotechnology Journal of Plant Biotechnology 제48권 제4호
발행연도
2021.12
수록면
207 - 222 (16page)
DOI
10.5010/JPB.2021.48.4.207

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색

초록· 키워드

오류제보하기
Coffee is the most frequently consumed functional beverage world wide. The average daily coffee consumption is increasing. This crop, which plays an important role in the global economy is under great threat from climate change. To with stand the current climate change, farmers have to learn crop cultivation techniques, strategies to protect crops from diseases, and understand which type of seed varieties to use to avoid crop loss. The present review briefly discusses the coffee cultivation techniques, impact of climate changes on coffee production, processing techniques of coffee, and the importance of coffee in our society, including its che- mical composition and prevention against, major diseases. Furthermore, the importance and role of advanced nano- technology along with molecular approaches for coffee crop improvement and facing challenges are explained.

목차

등록된 정보가 없습니다.

참고문헌 (105)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0