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한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Climate Simulation Smart Farm System for Coffee Cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
성인 여성에서 커피 섭취와 허리둘레를 기준으로 한 비만과의 관련성 - 2012~2016 국민건강영양조사 자료를 이용하여
한국식품영양학회지
2019 .01
대학생들의 커피에 대한 인식과 섭취행태가 효능 및 부작용에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .04
Responses to Biotic and Abiotic Stresses and Transgenic Approaches in the Coffee Plant
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Caffeine and Heavy Metals Content in Coffee from Small Coffee Shops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Consumers’ Valuation of Local Specialty Coffee: The Case of Philippines
한국국제농업개발학회지
2021 .12
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Bioconversion of coffee extract via lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
인스턴트커피에 커피크리머, 탈지분유, 설탕의 첨가가 휘발성향기성분과 맛에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .04
Genome editing interventions to combat rice blast disease
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Introduction of Low Acidic Coffee Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A trend analysis of the cultivation status of medicinal crop farmers in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .03
Developing a decision support system for selecting new crops
Agribusiness and information management : AIM
2018 .01
Evaluation of quality changes in commercial cold brew coffee by microbial and accelerated shelf-life testing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
인스턴트커피 제조를 위한 커피추출조건 최적화
한국식품영양학회지
2017 .04
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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