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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Physicochemical Characteristics with Different Particle Size and Cultivars of Barley Milling By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Characteristics of Three Varieties of Barley Grown in the Cultivated Area or the Cultivation Limit Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Correlation of saponarin content with biosynthesis-related gene expression in hulled and hulless barley (Hordeum vulgare L.) cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
갈변 현상이 적은 하얀 찰성 쌀보리 ‘백수정찰’
한국육종학회지
2023 .06
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Comparison of Quality Characteristics of Different Malt Sikhye made from Barley and Wheat Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
안토시아닌 함량이 많은 검정 찰성 쌀보리 ‘흑보찰’
한국육종학회지
2021 .09
유색보리의 발아와 볶음처리 가공에 따른 이화학적 특성 및 항산화 기능성
한국식품영양과학회지
2023 .02
Physicochemical Characteristics and α-Glucosidase Inhibitory Activity of Korean Naked Barley (Hordium vulgare L.) Cultivar and Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical properties of green banana starch isolated from Songkibab species cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
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