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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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비만 흰쥐에서 발효 서목태의 항산화 효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
서목태, 흑보찰의 항염증활성 및 유산균 내산성, 내담즙성 분석을 통한 곡물혼합발효효소 제품개발 탐색
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Activity, α-glucosidase, Nitric Oxide Product Inhibitory Effects of Five Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Assessment of Beta-Glucosidase Activity Using Various Bacterial Strain Isolates of Traditional Fermented Foods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
플라즈마 처리된 Phloridzin으로부터 α-Glucosidase 저해물질의 분리
한국식품영양과학회지
2018 .01
당뇨 처방에 근거한 생약재의 α-Glucosidase 활성 저해 효과 및 이를 활용한 미백 소재 평가법
한국식품영양과학회지
2015 .07
Evaluation of Different Levels of Rhynchosia nulubilis Powder on Product Quality of Low-fat Model Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Improved extraction of bioactive compounds by cold storage of spirulina fermented by Kazachstnia servazzii
Food Science and Preservation
2018 .12
국내산 벌개미취 잎 추출물의 α-glucosidase 억제능 및 항산화 활성 평가
한국약용작물학회지
2018 .10
Analysis of Antioxidant and Anti-Inflammatory Activities of Solvent Fractions from Rhynchosia nulubilis Cultivated with Ganoderma lucidum Mycelium
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Determination of Antioxidative α-Glucosidase Inhibitory Activity for Citrus grandis Osbeck Leaves According to Different Methanol Concentration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
복해정 간장의 이화학적 특성과 HT-29 인체 대장암 세포에서의 In Vitro 항암효과
한국식품영양과학회지
2024 .11
The β-Glucosidase Activity of Microorganisms Isolated and Identified from Fermented Foods for Enhancement of Ginsenosides in Cultured Wild Ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Screening for α-Glucosidase and Adipocyte Differentiation Inhibition in Barleys
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Potential a-glucosidase inhibitors from thermal transformation of (+)-catechin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
울릉 섬바디 추출물의 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2019 .04
추출 방법에 따른 자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala)의 항산화 활성 및 α-Glucosidase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2022 .08
Development of Gene-based Markers for QTLs Controlling α-Glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
대마(Hemp) 뿌리 추출물의 α-Glucosidase 저해 활성 및 포도당 흡수 조절에 대한 영향
한국식품영양과학회지
2025 .01
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