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ABSTRACT
서언
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결과 및 고찰
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필름포장과 가스조성이 새싹인삼 품질특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative Analysis of 21 Ginsenosides of Sprout Panax Ginseng and Fermented Sprout Ginseng using Ultra High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
봄감자의 저장고형태 및 필름포장이 장기저장에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
오존 가스 처리에 의한 새싹삼(Panax ginseng) 진세노사이드 함량 증대
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Growth and Ginsenoside Content in Different Parts of Ginseng Sprouts Depending on Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Development of fermented sprouted ginseng material fortified with functional ingredients using lactic acid bacteria and premium dog food manufacturing using the fermented sprouted ginseng material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigation of Adequate Harvest Date and Changes in Light-treatment of Ginseng Sprouts in Plant Factories
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
하우스에서 재배된 새싹인삼의 재배시기별 생육, 유효성분 및 물성의 변화
한국약용작물학회지
2019 .04
Growth of Ginseng Sprouts Irradiated by Various LED Lights at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Change of Growth Characteristics of Sprout Ginseng Using Functional Solution
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Change of Growth and Physical Properties of 2-years-old Sprout Ginseng according to the Growing Period
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Water Control Technology Suitable for Sprout Ginseng Cultivation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Growth Change according to LED Irradiation Period of Sprout Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Effects of Tenebrio molitor (Mealworm) Frass on the Growth of Ginseng Sprout (Panax ginseng) in Commercial Potting Soil
한국토양비료학회지
2023 .05
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
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