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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
Literature Cited
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HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
Effects of Gas Composition in Packaging Film on Quality Changes of Fresh-cut Romaine Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
상추 저장에 미치는 온도, 포장재료 및 유공 필름의 영향
Food Science and Preservation
2006 .02
포장 방법이 상추 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
새싹인삼의 필름포장과 가스조성이 품질특성에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2020 .04
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
수확 전후 요인이 잎상추의 저장수명 및 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1991 .04
품종 및 저장온도가 상추 저장성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .08
Effects of Mixed Gas in Active MA Packaging on Marketability Maintenance at Simulated Tomato Fruits Marketing
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .06
Effect of Ethylene Absorbent and MA Packaging on Quality Changes of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of Packaging Film and Initial O₂ Concentration on Quality of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
잎상치의 MA 포장
한국식품과학회지
1993 .06
The Effect of Active MA Packaging on the Browning and Microbial Growth of Fresh-Cut Head Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Current Research and Development of Lettuce in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
시금치 포장 및 보관온도가 품질보존에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2007 .09
포장 필름의 산소투과율에 따른 신선편의 양상추의 저장 중 품질변화
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
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