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국내산 땅콩(Arachis hypogaea L.) 품종인 ‘상안’과 ‘흑생’의 영양성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .09
Comparison of Nutritional Components and Oxidative Stabilities in Normal- and High-oleic Peanuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Oil Content and Fatty Acids Composition of 83 Peanut (Arachis hypogaea L.) Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
소분지 대립 다수성 땅콩 신품종 ‘상안’
한국육종학회지
2015 .01
Development of Functional Beverage Using Peanut (Arachis hypogaea L.) Sprouts from Udo Islands
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Genome-wide identification of auxin response factors (ARFs) in three different species of Arachis
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Growth Response of Peanut (Arachis hypogaea) with Varieties Affected by Soil Salinity Levels in Saemangeum Reclaimed Land
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
부추(Allium tubersum)와 땅콩(Arachis hypogaea)중 살균제 보스칼리드·피라클로스트로빈 1.05(0.8+0.25)% 입제의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
분무경재배 새싹땅콩의 생장에 따른 변화
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Functional Components and Antioxidant Activities of 21 Rose Flower Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
단경 소분지 대립 다수성 땅콩 신품종 ‘다안’
한국육종학회지
2017 .01
Nutritional Components and Antioxidant Activities of Solvent Extract from ‘White’ and ‘Brown’ Flammulina veputipes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Change of Antioxidant Components and Activity of Colored Wheat according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
소분지 대립 다수성 땅콩 신품종 ‘화선’
한국육종학회지
2016 .01
Comparison of Nutritional Components of Beets from Three Different Beta vulgaris L. Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Antiangiogenic Activities of Various Components Identified from Korean Propolis
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Comparison of Nutritional Components and Physicochemical Characteristics of Domestic and Imported Wheat Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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