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Nutritional Components and Antioxidant Activities of "Sangan" and "Heuksaeng" Peanuts (Arachis hypogaea L.) Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Nutritional Components and Physicochemical Characteristics of Domestic and Imported Wheat Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Introduction to High Oleic Soybean Oil: Overview and Its Application in Food Service and Food Manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
분무경재배 새싹땅콩의 생장에 따른 변화
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Comparison of Nutritional Components of Beets from Three Different Beta vulgaris L. Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison Study of Anti-oxidative, Anti-fatigue, and Immunomodulatory Efficacy using Korea Red ginseng-derived Components
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
High-oleic oilseed rapes developed with seed-specific suppression of FAD2 gene expression
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Comparison of Nutritional Components and Antioxidative Effects of Spergularia marina According to Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Nutritional Components and Volatile Profiles of Potato (Solanum tuberosum L.) Varieties Developed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Storage Stability and Quality Characteristics of Peanut (Arachis hypogeae L.) Butter from Normal and High Oleic Acid Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Nutritional Composition of the Major Korean Soybean Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
균핵병 및 도복에 강한 고올레산 유채 ‘유려’
한국육종학회지
2024 .03
Chemical Components and Nutritional Value of the Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Nutritional Components and Anti-obesity Effect of Sea Mustard and Sea Trumpet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Hepatoprotective Effects of Curcuminoids Against Oleic Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Changes on the Nutritional Components and Hygienic Characteristics of Oyster by Automated Shucking Machine using Ultra High Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nutritional Management for Sarcopenia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Nutritional Prevention of Cancer: Challenges and New Directions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
땅콩기름에 존재하는 영양 및 기능성 성분 고찰
식품산업과 영양
2017 .06
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