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Effects of Black Soybean and Fermented Black Soybean Extracts on Proliferation of Human Follicle Dermal Papilla Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
불림 후 건조 조건에서 서리태와 백태의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
재배지역에 따른 검정콩 부위별 추출물의 항산화할성
한국식품영양학회지
2021 .08
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
Immunomodulatory Effects of Black Rice Extract and Black Soybean Extract Mixtures on RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Nitrogen Fertilization and Nitrogen Utilization Efficiency in Soybeans
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
비닐하우스 고설 재배 시설을 사용한 콩 식물체 생산효율 증가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
An Analysis on Changing Factors of World Soybean Markets
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Genome editing provides a valuable biological toolkit for soybean improvement
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
Quality and Physicochemical Characteristics of Small Black Soybean Cultivar Cultivated in the North-central Region of South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization of isoflavones in soybean seed and fermented soybean products using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Assessment of the effect on soil microbial communities of genetically modified soybean and a hybrid from crossing with wild soybean
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Current Status and Future Prospects of Soybean Production in Kazakhstan
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Assessing weediness of herbicide tolerant genetically modified soybean
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Photoprotective Effects of Soybean Extract against UV-Induced Damage in Human Fibroblast and Hairless Mouse Model
한국동물생명공학회지
2019 .01
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anthocyanin and Isoflavone Contents in Korean Black Soybean Landraces and Their Antioxidant Activities
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
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