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검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
구증구포 처리 대두 추출물의 항산화 활성 및 Angiotensin-Ⅰ Converting Enzyme 저해 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
Effects of Black Soybean and Fermented Black Soybean Extracts on Proliferation of Human Follicle Dermal Papilla Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Genetic and molecular regulation of flower pigmentation in soybean
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Correlating the properties of different black soybean cultivars (Glycine max) with hydration kinetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anthocyanin and Isoflavone Contents in Korean Black Soybean Landraces and Their Antioxidant Activities
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
A comparison of the characteristic properties between soybean (Glycine max [L.] Merrill) seeds with different seed coat colors
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Assessing weediness of herbicide tolerant genetically modified soybean
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Current Status and Future Prospects of Soybean Production in Kazakhstan
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Genome editing provides a valuable biological toolkit for soybean improvement
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
Assessment of the effect on soil microbial communities of genetically modified soybean and a hybrid from crossing with wild soybean
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Quality and Physicochemical Characteristics of Small Black Soybean Cultivar Cultivated in the North-central Region of South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
품종별 검은콩 발효물의 항산화 및 휘발성 화합물 특성
산업식품공학
2020 .01
Characteristics and in vitro Anti-Inflammatory Activities of Protein Extracts from Pre-Germinated Black Soybean [Glycine max (L.)] Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Nitrogen Fertilization and Nitrogen Utilization Efficiency in Soybeans
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
중북부지역에서 재배한 소립 검정콩의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
An Analysis on Changing Factors of World Soybean Markets
한국국제농업개발학회지
2017 .01
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