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Rice Protein: Its Composition, Structure, Occurence and Biosynthesis
Applied Biological Chemistry
1977 .01
한국산(韓國産) 대두(大豆)의 단백질(蛋白質)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)); 여지전기영동법(濾紙電氣泳動法)에 의(依)한 대두단백질(大豆蛋白質)의 분석(分析)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Development of Protein Biomarkers for the Authentication of Organic Rice
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
성장기 돼지의 단백질대사에 사료단백질의 질이 미치는 영향 - 수치모델을 사용하여 -
한국식품영양과학회지
1997 .08
고기능성 쌀단백질 소재 개발 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
Hepatoprotective Activity of Rice Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
벼 종자 저장단백질 및 재설계 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2011 .01
Characterization of the G-protein coupled receptor-like protein in the rice blast fungus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
A modified transient gene expression protocol for subcellular protein localization analysis in rice
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
쌀겨 단백질 코팅에 의한 현미의 저장성 향상
한국식품과학회지
2004 .06
Cholesterol-lowering Effect of Rice Protein by Enhancing Fecal Excretion of Lipids in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .09
프로테옴 분석법에 의한 벼 줄기에서 발현하는 고온 스트레스 관련 단백질 및 저분자량 Heat Shock Protein의 분리 동정
한국초지조사료학회지
2011 .01
재배환경에 따라 변화하는 오대벼 백미의 단백질체 분석
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Isolation and Identification of Proteins Increasingly Expressed in Beef Loin on Maturation
Applied Biological Chemistry
1999 .01
Effect of Rice Taste on Rice Demand and Supply
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
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