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쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
General features and physiological functions of rice protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A modified transient gene expression protocol for subcellular protein localization analysis in rice
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Characterization of the G-protein coupled receptor-like protein in the rice blast fungus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comparison of the Nutrient and Metabolic Profiles in Insect-Resistant Rice (Oryza sativa L.) and Conventional Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Profiling of differentially expressed proteins in mature kernels of Korean waxy corn cultivars using proteomic analysis
Applied Biological Chemistry
2015 .01
일본의 쌀 검사 제도와 품위 등급
한국국제농업개발학회지
2021 .09
Monitoring rice anther proteome expression patterns during pollen development
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Effects of Isolated Rice Protein Contents on the Physicochemical of Extruded Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
ORYZA2000을 이용한 유기 벼 재배 시스템의 질소 동태 및 벼 생육 모의
한국유기농업학회지
2017 .01
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
쌀의 친환경인증 가치에 대한 연구
한국유기농업학회지
2017 .01
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Rice Anther Protein Identification by Shotgun Proteomic Analysis
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Nitric oxide‑induced proteomic analysis in rice leaves
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
A TMT-based quantitative proteomic analysis provides insights into the protein changes in the seeds of high- and low- protein content soybean cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Emulsion application of rice protein hydrolysates with commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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