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Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Utilization of Lactic Acid Bacteria in Food Processing
한국생명과학회 학술발표회
2000 .01
Lactic Acid Bacteria : An Overview of Beneficial Effects
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Lactic Acid Bacteria : First Steps in the Post-Genomic Area
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
Functions Enhancement through Fermentation of Lactic Acid Bacteria with Korean Traditional Medicines
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Development of Lactic Acid Bacteria Growth Model Isolated from Kimchi
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
김치저장중 총세균.유산균 및 물성변화에 관한 연구
대한가정학회지
1987 .01
Quality Characteristics of Fermented Soybean by Lactic Acid Bacteria
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2006 .11
젖산균과 온도가 김치 발효에 미치는 영향(II)
한국식품조리과학회지
1991 .01
Antioxidant Activity of Probiotic Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Isolation and Identification of Noble Lactic Acid Bacteria
Quantitative Bio-Science
2018 .11
전통 막걸리의 저장중 효모와 세균의 변화
한국균학회지
2011 .01
Linoleic Acid Increased in Safflower Seed Using Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Glucose와 Yeast Extract를 이용하여 배양된 유산균을 이용한 하수 일차 슬러지의 가용화
한국미생물·생명공학회지
2012 .01
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
대나무(이대)잎이 동치미의 발효 중 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
1999 .01
Inhibition of Biogenic Amines Producing Bacteria by Lactic Acid Bacteria
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
한국 전통주인 막걸리의 발효 및 유통과정에서의 효모 및 총산과 유기산의 변화
미생물학회지
2009 .12
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