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대체지방의 이용 가능성
식품과학과 산업
2004 .09
Optimization of the Spreadable Modified Butter Manufacturing by Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2012 .01
붕장어 기름담금통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2019 .06
Characteristics of Muffins Using Chia Seed Oleogel as a Butter Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The study on extraction of phospholipids from butter milk using various methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Salt Substitute and Blood Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
n-3 및 n-6계 다불포화 지방산의 함유비율이 다른 유지가 식이성 고지혈증 흰쥐의 간장, 뇌, 고환 및 신장의 지질 성분에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
In Vitro Digestion에서 팜핵경화유와 시어버터 혼합 비율에 따른 가수분해율 변화
한국식품영양과학회지
2017 .10
Determination of Shelf Life for Butter and Cheese Products in Actual and Accelerated Conditions
한국축산식품학회지
2014 .01
대두유와 버터의 첨가비율 및 온도가 스펀지케익의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .10
Effect of Vegetable Oil, Emulsion and Lecithin on Texture of Vegetable Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Cooking Conditions on the Protein Quality of Chub Mackerel Scomber japonicus
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Tocopherol and Tocotrienol Contents of Vegetable Oils, Margarines, Butters, and Peanut Butters Consumed in the Korean Diet
Food Science and Biotechnology
2006 .04
식물성 식용유의 생산현황과 전망
Applied Biological Chemistry
1984 .01
국내 신선 채소류의 미생물 오염 특성
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
n-3 및 n-6계 다불포화 지방산의 함유비율이 다른 유지가 식이성 고지혈증 흰쥐의 뇌, 심장 및 비장의 지방산 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 새로운 지방 대체물질의 현황
식품산업과 영양
2000 .08
저지방 식품과 합성지방 대체물
식품공업
1995 .01
Studies on the Free Fatty Acids of Domestic Butter
한국식품과학회지
1990 .10
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