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사육일령이 육계의 가슴 및 다리살의 아미노산․지방산 변화에 미치는 영향
한국가금학회지
2012 .06
초음파 처리가 튀김 닭고기의 품질, 아미노산 및 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
한국토종닭의 3원 교배조합이 삼계탕용 계육의 지방산과 아미노산 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
국내산 닭고기의 유통규격별 이화학적 조성의 변화
한국축산식품학회지
2001 .01
점등체계가 육계 닭고기의 아미노산과 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .12
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
Variance component QTL analysis for fatty acid composition in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Association of an SNP in FASN gene with fatty acid composition in broiler chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
Effects of black soldier fly larvae oil on gut physiology and fatty acid composition of abdominal fat in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Characterization of Chicken By-products by Mean of Proximate and Nutritional Compositions
한국축산식품학회지
2015 .01
한국인의 닭고기 소비행태에 관한 비교분석
한국축산식품학회지
2001 .01
쑥 분말과 어유의 첨가가 계육의 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Variance component QTL analysis for free amino acid contents in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
CO와 N 혼합 비율에 따른 포장 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2011 .01
재래닭의 경영 및 판매 실태에 관한 조사 연구
한국가금학회지
1995 .09
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