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장내 마이크로바이옴과 차세대 프로바이오틱스 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .09
Synbiotic supplementation affects colonic inflammation in association with gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
신바이오틱스의 생리활성에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2018 .01
염증성 장질환에 대해 바로 알기
식품저장과 가공산업
2019 .08
발효 유제품 내 프로바이오틱스의 활용
축산식품과학과 산업
2017 .01
Leptin Modulates Intestinal Epithelial Cell Function in Association with Immune Responses and Gut Microbiota in an Experimental Model of Inflammatory Bowel Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
베트남 유제품시장의 시장접근전략 및 경제효과 분석
한국국제농업개발학회지
2023 .03
염증성 장 질환과 장건강 관련 식품
식품산업과 영양
2020 .06
장내미생물 조절을 통한 신경정신질환 및 인지기능 개선용 프로바이오틱스 개발
축산식품과학과 산업
2018 .01
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
The gut-brain axis enhancement by jang (fermented foods) through modulating gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Intestinal Function Improvement Based on Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
We Are What We Eat: Nutrigenomics of the “Diet” Exposome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Short Chain Fatty Acid Supplementation on Inflammatory Bowel Diseases Development in Association with Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-stress and synbiotic efficiency of Dietary Prebiotics-fructooligosaccharides (FOS) derived from banana Peel towards Gut microbiota modulation in Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Global Metabolic Interaction Network of the Human Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Potential of Prebiotics to Make Changes in the Gut Microbiota for Improved Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내육성 신품종 감귤 ‘무봉’ 추출물의 염증성 장질환 개선 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Gut Microbiota-Mediated Biotransformation of Food Components : The Key for Their Health-Promoting Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Influence of the Gut Microbiome on Obesity in Adults and the Role of Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics for Weight Loss
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
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