지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
A Comparative Analysis of the Institution and Market of Health Functional Food Between Korea and Japan
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
Development of Customized Health Functional Food (HFF) Using Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[SP3-3] Understanding of CoQ10 As New HFF (Health & Functional Food) Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
난포액이 생쥐 및 인간수정란의 체외발생에 미치는 영향
한국동물번식학회지
1994 .01
[S5-1] Screening and processing of functional ingredients in development of health functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S10-3] A Study on Functional Claim in Korean Health Supplement Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Ginseng-derived products monitoring of health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
건강기능식품의 신뢰도 및 이해도 향상을 위한 표시제도 연구
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
NUTRITION, HEALTH AND FUNCTIONAL FOODS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current Market Situation of Functional Food with Natural Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Current Status and Future Strategies of Health Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
당뇨병 환자의 건강기능식품에 대한 이용 실태 및 주관적인 인식에 관한 조사
대한영양사협회 학술지
2005 .01
낙농자조금사업에 의한 우유소비촉진광고효과 및 우유소비량에 미치는 요인분석 - 수량화 이론의 적용
한국협동조합연구
2004 .01
국내 건강기능식품의 복수 섭취에 따른 이상사례 신고 내용 분석 및 관리 방안
한국식품영양과학회지
2020 .05
0