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Erratum to: Evaluation of antioxidant potential of ethyl acetate fraction of Rosmarinus officinalis L. and its major components
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Evaluation of Antioxidant Activities of Rosmarinus officinalis L. Powder and Quality Characteristics of Pork Patties with Rosmarinus officinalis L. during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
An Evaluation of the Biological Activity Affected by Extracting Solvents of Rosemary (Rosmarinus officinalis L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
복분자 에탄올 추출물 및 분획물의 항산화 효과
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Antioxidant activity of hot water extract from Hydrallgea macrophylla var. thunbergii
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
추출용매에 따른 오레가노 종자 분획물의 항산화 및 유지산화안정성 평가
한국식품과학회지
2021 .02
Antioxidant Capacity and Hepatoprotective Effect of Ethyl Acetate Fraction from Aralia elata on Alcohol/H2O2-induced Cytotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
당귀 Ethyl Acetate 분획의 예쁜꼬마선충에 대한 항산화 및 수명연장 활성
한국식품영양과학회지
2024 .06
Major Active Components and Antioxidant Properties of Cornus officinalis Fruits According to Different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and anti-aging activity of ethyl acetate fraction of the premium pet food in caenorhabditis elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity and Inhibitory Effect of Adipogenesis in 3T3-L1 Adipocyte by Extracts of Sanguisorba officinalis L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Cytoprotective Effects of Lotus (Nelumbo nucifera) Leaves Phenolic Fraction
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
Antioxidant Activities and Phenolic Compounds of Extract from Hallasan Wormwood
한국약용작물학회지
2021 .10
Antioxidant Activities of Bioactive Compounds Isolated from Rheum emodi Wall (Himalayan Rhubarb) Based on LC-DAD-ESI/MS and Preparative LC/MS System
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Comparative Evaluation of Antioxidant and Anticancer Potential in Elaeocarpus sylvestris and Magnolia officinalis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
소리쟁이 뿌리 추출물과 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2018 .12
국내 9종 산림식물 추출물의 항산화 효능
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
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