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Analysis of Irradiated Dried Mushroom by Photostimulated Luminescence(PSL)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Photostimulated Luminescence (PSL) 분석에 의한 원산지별 농산물의 방사선 조사여부 검지
Food Science and Preservation
2001 .09
[P1-27] Monitoring the Characteristics of Thermo luminescence (TL) and Photostimulated Luminescence (PSL) for Irradiated Sesame as Affected by Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
방사선 조사 백삼분말의 PSL-TL 다중검지법
한국식품과학회지
2000 .04
광자극발광법(PSL)에 의한 방사선 조사 건조향신료의 검지 특성
한국식품과학회지
2010 .04
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 방사선 조사 건조 채소류의 검지
Food Science and Preservation
2006 .04
Identification of Gamma Irradiation of Imported Spices
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .12
물리적 확인시험법을 이용한 시판 유통 중인 고춧가루의 방사선 조사여부 판별 모니터링
한국식품과학회지
2012 .12
PSL, ESR 및 TL 측정에 의한 복합조미식품의 방사선 조사여부 검지
Food Science and Preservation
2006 .02
Luminescence Characteristics of Gamma-Irradiated Component Added in Low Quantity in Non-Irradiated Shrimp Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Properties of Pulsed Photostimulated Luminescence and Thermoluminescence of Gamma-Irradiated Shrimp-Taste Seasoning Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .08
감마선 및 전자선 조사 처리 건조향신료에 대한 광자극발광, 열발광 및 전자스핀공명의 분광학적 분석 비교
한국식품과학회지
2014 .04
Influence of Storage Conditions on Pulsed Photostimulated Luminescence of Irradiated Korean Sesame and Perilla Seeds by Whole Sample Measurement Method
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Properties of Pulsed Photostimulated Luminescence and Thermoluminescence for Detection of Gamma - Irradiated Teas during Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
Properties of PSL, TL, and ESR to Identify the Irradiated Sesame Seeds after Steaming
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) of Mineral Separated from Irradiated Shellfish
Food Science and Biotechnology
2002 .08
방사선조사 건조향신채소의 PSL, TL 및 ESR 검지 특성
Food Science and Preservation
2006 .02
광자극발광기의 방사선 조사 식품 검지에의 활용
한국식품과학회지
1998 .06
Irradiation Detection in Korean Traditional Soybean - Based Fermented Powdered Sauces : Data for Establishing a Database for Regulation of Irradiated Foods
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
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