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Analysis of Irradiated Dried Mushroom by Photostimulated Luminescence(PSL)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Photostimulated Luminescence (PSL) 분석에 의한 원산지별 농산물의 방사선 조사여부 검지
Food Science and Preservation
2001 .09
Influence of Storage Conditions on Pulsed Photostimulated Luminescence of Irradiated Korean Sesame and Perilla Seeds by Whole Sample Measurement Method
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 방사선 조사 건조 채소류의 검지
Food Science and Preservation
2006 .04
Properties of PSL, TL, and ESR to Identify the Irradiated Sesame Seeds after Steaming
Food Science and Biotechnology
2009 .04
방사선 조사 백삼분말의 PSL-TL 다중검지법
한국식품과학회지
2000 .04
Photostimulated luminescence-thermoluminescence 분석체계를 이용한 조사 처리된 건어류의 luminescence 판별 특성
한국식품과학회지
2013 .02
Detection of Gamma-irradiated Red and Black Pepper Powders in a Model Meat Product by Photostimulated Luminescence
한국축산식품학회지
2010 .01
PSL, ESR 및 TL 측정에 의한 복합조미식품의 방사선 조사여부 검지
Food Science and Preservation
2006 .02
방사선조사 건조향신채소의 PSL, TL 및 ESR 검지 특성
Food Science and Preservation
2006 .02
The Use of Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) and Thermoluminescence (TL) for the Detection of Irradiated Perilla and Sesame Seeds
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
Stability in Accumulated Pulsed Photostimulated Luminescence Signals of Minerals Extracted from Irradiated Korean Sesame and Perilla Seeds Stored under Room and Darkroom Conditions
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 선종별 조사처리 식품의 검지 특성
한국식품과학회지
2016 .10
PSL-TL분석체계를 이용한 방사선 조사된 건조수산품의 Luminescence 판별 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
물리적 확인시험법을 이용한 시판 유통 중인 고춧가루의 방사선 조사여부 판별 모니터링
한국식품과학회지
2012 .12
Properties of Pulsed Photostimulated Luminescence and Thermoluminescence of Gamma-Irradiated Shrimp-Taste Seasoning Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Effect of Storage Conditions and the Role of Ash Content in Thermoluminescence(TL) Characteristics and Pulsed Photostimulated Luminescence(PPSL) of Ramen (Instant Noodle) Soup Powders Irradiated on Different Particle Size
Food Science and Biotechnology
2002 .04
방사선 조사 복합조미식품과 향신료의 확인을 위한 PSL-TL의 적용
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Properties of Pulsed Photostimulated Luminescence and Thermoluminescence for Detection of Gamma - Irradiated Teas during Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
광자극발광기의 방사선 조사 식품 검지에의 활용
한국식품과학회지
1998 .06
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