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발아 특수미의 항산화 활성
한국식품과학회지
2004 .08
A Preliminary Study of the Enzymatic Activities during Germinating of Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
품종별 현미 발아 전후의 생리활성물질 변화
한국식품영양과학회지
2011 .06
[P8-81] Assessment of bioactive component-enriched extract of germinated specialty brown rice and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-305] Anti-diabetic effects of germinated brown rice in SD-rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-91] Anti-proliferation Activities of Ethanol and Water extract on Germinated Korean Rough Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발아 거대배아미의 생리활성 효과 검정
Applied Biological Chemistry
2004 .01
발아시킨 현미의 품질특성
Food Science and Preservation
2004 .06
[P5-17] Quality Characteristics of Wine with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-69] Sensory properties and antioxidant activities of germinated rough rice tea with different manufacturing conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Physico-chemical Properties of Giant Embryo Brown Rice (Keunnunbyeo)
Applied Biological Chemistry
2006 .01
[P5-16] Quality Characteristics of Vinegar with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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