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[P5-17] Quality Characteristics of Wine with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
정치배양 및 시판 현미식초의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2012 .04
A Preliminary Study of the Enzymatic Activities during Germinating of Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-305] Anti-diabetic effects of germinated brown rice in SD-rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P3-19] Quality Characteristic and Optimization of Germinated Brown Rice Cookie with the Addition of Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
알코올 발효조건 및 효모를 달리한 현미식초의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2010 .09
[P3-111] Quality Characteristics and Changes in GABA Content and Antioxidant Property of Noodle Prepared with Germinated Brown rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
품종별 현미 발아 전후의 생리활성물질 변화
한국식품영양과학회지
2011 .06
Selection and Fermentation Characteristics of Acetic Acid Bacteria for Producing Brown Rice Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Macrophage-modulating Activities and Structural Characteristics of the Polysaccharide Purified from Korean Brown Rice Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
키토산의 분자량과 농도에 따른 발아현미내 GABA함량증진 효과
한국식품과학회지
2010 .12
[P8-235] Effect of Germinated Brown Rice on Obesity in a C57BL/6J Mice Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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