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[P5-16] Quality Characteristics of Vinegar with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
A Preliminary Study of the Enzymatic Activities during Germinating of Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-305] Anti-diabetic effects of germinated brown rice in SD-rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P3-19] Quality Characteristic and Optimization of Germinated Brown Rice Cookie with the Addition of Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-111] Quality Characteristics and Changes in GABA Content and Antioxidant Property of Noodle Prepared with Germinated Brown rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
품종별 현미 발아 전후의 생리활성물질 변화
한국식품영양과학회지
2011 .06
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
키토산의 분자량과 농도에 따른 발아현미내 GABA함량증진 효과
한국식품과학회지
2010 .12
[P8-235] Effect of Germinated Brown Rice on Obesity in a C57BL/6J Mice Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
전처리 조건이 현미 및 발아현미의 γ-aminobutyric acid 함량에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .10
Chemical Composition, and Antioxidant Capacity of Kiwifruit Wines Compared with Red and White Red Wine in Vitro Assays
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
[P3-16] Optimizing Production Conditions of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Onion Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Germinated Brown Rice Concentrate on Free Amino Acid Levels and Antioxidant and Nitrite Scavenging Activity in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .06
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