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Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
유통중인 발아현미밥의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .04
A Preliminary Study of the Enzymatic Activities during Germinating of Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
품종별 현미 발아 전후의 생리활성물질 변화
한국식품영양과학회지
2011 .06
[P8-305] Anti-diabetic effects of germinated brown rice in SD-rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-17] Quality Characteristics of Wine with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P3-69] Sensory properties and antioxidant activities of germinated rough rice tea with different manufacturing conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P5-16] Quality Characteristics of Vinegar with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
발아콩분말의 기능적 특성
한국식품과학회지
2006 .08
발아찰현미떡의 품질 및 소화특성
한국식품영양과학회지
2016 .09
전처리 조건이 현미 및 발아현미의 γ-aminobutyric acid 함량에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .10
[P3-111] Quality Characteristics and Changes in GABA Content and Antioxidant Property of Noodle Prepared with Germinated Brown rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Structural and Physicochemical Properties of Flours and Starches from Germinated Sorghum, Millet, Brown rice and Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발아현미 농축액 첨가 김치의 숙성 중 품질변화
Food Science and Preservation
2005 .08
발아현미 첨가에 따른 국수의 제조 특성과 GABA 함량 및 항산화 활성 변화
한국식품영양과학회지
2010 .02
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