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초미세분쇄를 이용한 쌀 변성전분의 물리적 특성 변화구명
Applied Biological Chemistry
2007 .01
Molecular Structure and Physicochemical Properties of Starches from Korean Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physicochemical Properties of Rice Differing in Milling Degrees
Food Science and Biotechnology
2004 .02
[P3-93] Physicochemical Properties of Jet-milled Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
花粉粒 파쇄에 따른 理化學的 成分組成의 變化
Journal of Apiculture
1990 .06
찰보리 전분(澱粉)의 이화학적(理化學的) 특성(特性)
Applied Biological Chemistry
1984 .01
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
花粉粒 破碎에 따른 아미노산組成의 變化
Journal of Apiculture
1991 .12
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Gamma Irradiation on Physicochemical and Textural Properties of Starches
Food Science and Biotechnology
2003 .10
The Physicochemical Properties and Cooking Characteristics of Soft Brown Rices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
저장조건에 따른 쌀전분의 이화학적 성질 변화
한국식품과학회지
1995 .06
Physicochemical Properties of Dried Blueberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Variations in Physicochemical Properties of Brown Rice (Oryza sativa L.) During Storage
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Adsorption of Pesticides with Different Physicochemical Properties in Soil
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2002 .10
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