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Lactobacillus plantarum M23 균주를 이용한 Tyrosinase 저해 활성 발효유 생산의 최적화
한국축산식품학회지
2012 .01
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum K10
한국축산식품학회지
2018 .01
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum Q180 Isolated from Feces
한국축산식품학회지
2014 .01
김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 ${\beta}-galactosidase$ 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Lactobacillus plantarum (KACC 92189) as a Potential Probiotic Starter Culture for Quality Improvement of Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2018 .01
[P3-68] 멜라닌 억제능이 우수한 Lactobacillus plantarum M23의 생리적 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P5-13] Lactobacillus plantarum M23 균주를 이용한 최적 멜라닌 억제 발효유 조건 설정
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum LHC52의 항균활성과 요구르트의 관능성 연구
한국축산식품학회지
2010 .01
Lactobacillus plantarum 균체 중 항보체 활성물질의 특성과 작용양식
한국식품과학회지
2002 .04
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 이화학적 특성 및 ${\beta}-galactosidase$ 활성
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Optimizing Medium Components for the Maximum Growth of Lactobacillus plantarum JNU 2116 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
Separation and Purification of Lipase Inhibitory Peptide from Fermented Milk by Lactobacillus plantarum Q180
Food science of animal resources
2020 .01
Genotoxicological Safety Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum LHB55의 항균성과 요구르트 제조 적합성 연구
한국축산학회지
2010 .01
Probiotic Characteristics of Lactobacillus plantarum FH185 Isolated from Human Feces
한국축산식품학회지
2015 .01
Efficient secretory expression of gene encoding a broad pH-stable maltose-forming amylase from Lactobacillus plantarum S21 in food-grade lactobacilli host
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Isoflavone 비배당화 및 항산화 활성을 지닌 Lactobacillus plantarum YS712의 선발
한국축산식품학회지
2009 .01
고전압 펄스 전기장 처리에 의한 Lactobacillus plantarum의 불활성화
한국식품과학회지
1997 .12
Lactobacillus plantarum과 Lactobacillus bulgaricus의 상보적 생장
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
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