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“5 years” - Climatic Effects on Sugar Metabolisms during Pear Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Lignin Biosynthetic Genes Affecting to the Stone Cell Formation during Early Fruit Developmental Stages in Pear
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
배 생육시기에 따른 ‘한아름’ 과실의 특성 및 당 조성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
배 10품종의 발아 특성 및 당 분석을 통한 내재휴면기 설정
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
과일 껍질을 첨가한 콤부차의 발효 중 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2023 .04
Pear production trends and characteristics of important pests in India
한국국제농업개발학회지
2021 .09
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
갈변방지제 개발을 통한 신선편이 조각 배 상품화 연구
한국식품영양학회지
2017 .02
Stone Cell Distribution and Contents of Immature and Mature Fruits in Koran Wild Pear (Pyrus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Differences in the Activity of Pectin-degrading Enzymes Affecting Pear Fruit Growth Rate
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Identification of Candidate Region for Fruit Shape in Pears (Pyrus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Changes in the Fruit Quality of Pear ‘Whasan’ Affected by Different Types of Bags
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Identification of QTLs Related to Red Color of Fruit Skin and Young Leaf in Pear
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Occurrence and distribution of pear viruses in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
영상 센서를 이용한 사과 · 배 과실 특성 분석
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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