지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioomycete Metabolites from the Marine-derived Fungus Aspergillus Terreus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
황국곡자 투여가 지방질 대사에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .10
The Role of Autophagy in Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Study on biochemical composition according to bioconversion time of grain-based fermentation mixture by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis Fermentation on the Metabolic Composition of Soybean Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Activity of Sesame Meal by Fermentation Using Aspergillus oryzae SRCM101984
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Microbial Metabolism of Single PCB Congeners and Mixture by Aspergillus niger
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Protective Effects of Korean Forest Plants on Disorder of Lipid Metabolism caused by Environmental Hormone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
열처리녹차추출물 및 효소처리루틴 복합물(AdiPhenonTM)의 지질 대사 및 인슐린 의존적 포도당 흡수 개선 효과
한국식품영양과학회지
2025 .01
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effect of SO₂ Pollution on Plant Metabolism
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effects of Excessive Iron Intakes in Lipid Metabolism on the Offsprings in Pregnant Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Obesity Effects of Cheonggukjang Through Modulation of Lipid Metabolism in Diet-Induced Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Allium hookeri on Lipid Metabolism in Type II Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Mixed lactic acid fermentation with L. harbinensis VF and L. plantrum using non-waxy rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Obesity Effects of Eggplant by Cooking Method on Lipid Metabolism-Related Gene Expressions in C3H10T1/2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0