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Effects of organic acid and salts treatment on policosanol concentration in Wheat Sprouts: development of a potent functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Nutritional Compositions and Antioxidant Properties of Korean and Imported Whole Wheat (Triticum aestivum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biological Activities of Bran Water Extract from Various Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Replacing Pork Back Fat with Pre-Emulsion from Wheat (Triticum aestivum L.) Sprout for Reduced-Fat Meat Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
염화나트륨 처리 및 재배방법이 새싹밀의 항산화 성분 및 활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .06
Amelioration of Scopolamine-Induced Learning and Memory Impairment by Wheat (Triticum aestivum L.) in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Wheat ( Triticum aestivum L.) seedlings extract alleviate RANKL-mediated differentiation, fusion and function of osteoclast cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Effects of Pre-cropping with Rice Alternative Crops on Flour Quality and Baking Applicability of Winter Wheat (Triticum aestivum L.) under Paddy Field
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Construction and Efficiency of Selection Indices in Wheat (Triticum aestivum L.) under Drought Stress and Well-Irrigated Conditions
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Pholyphenol and Policosanol profiles of Korean wheat seedling extracts according to cultivar and growth time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
밀(Triticum aestivum L.) 중 Bifenthrin, Lamda-cyhalothrin의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
Establishment of a stable particle bombardment transformation method in Korean commercial wheat (Triticum aestivum L.) varieties
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
한국형 밀 핵심집단의 유전적 다양성과 집단 구조 분석
한국육종학회지
2021 .09
효소와 유산균 전처리 밀싹분말의 이화학적 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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