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In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α-Glucosidase
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Inhibitory Effects of Quinoline Isolated from Ruta chalepensis and Its Structurally Related Derivatives against α-Amylase or α-Glucosidase
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Inhibitory Effects of Juice Containing Vinegar on Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
2-Hydroxyquinoline and Its Structural Analogs Show Antidiabetic Effects against α-Amylase and α-Glucosidase
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시판 과일 주스와 식초의 유기산 함량과 Xanthin Oxidase 저해 활성 비교
한국식품영양과학회지
2016 .11
흑마늘의 첨가량과 초기 알코올 농도를 달리한 발효 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .02
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
플라즈마 처리에 의해 유도된 (+)-Catechin 올리고머의 α-Glucosidase 및 α-Amylase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2020 .01
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity, α-glucosidase, Nitric Oxide Product Inhibitory Effects of Five Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Physical Properties and in vitro Intestinal Stability of Alginic Acid Bead Containing Amylase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
α-amylase and α-glucosidase inhibition effects of Korean edible brown, green, and red seaweed extracts
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .03
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Inhibitory Activities of Alcoholic Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices against α-Glucosidase and Pancreatic Lipase in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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