지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α- Glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Clarification Effect of Persimmon Vinegar by Enzyme Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Digestive Enzyme Inhibitory Activities of Platycodon grandiflorum Seed Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
흑마늘의 첨가량과 초기 알코올 농도를 달리한 발효 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .02
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Age-related changes in digestive organs, intestinal hydrolase and hepatic antioxidant enzyme of post-hatching layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
DIGESTIVE ENZYME ACTIVITIES DON’T LAST FOREVER : THE EFFECT OF MID AND LONG TERM COLD STORAGE CONDITIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Inhibitory Effects of Juice Containing Vinegar on Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시판 과일 주스와 식초의 유기산 함량과 Xanthin Oxidase 저해 활성 비교
한국식품영양과학회지
2016 .11
Digestive Health and Food Bioactives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison in digestive promoting function of various types of tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fermentation Characteristics of Unripe Citrus unshiu Vinegar Production Using Acetic Acid Bacteria Isolated from Traditional Fermented Vinegars
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0