지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Shelf Life Prediction of Vacuum-Packaged Grilled Mackerel
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
A novel approach for maintaining the quality and shelf life of fish fillet using cell-free lactic acid bacteria culture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Softening of mackerel (Scomber japonicus) by enzymatic pre-treatment to prepare texture-modified food for the elderly
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
대기압 플라즈마 처리에 의한 쥐치포 중 주요 식중독세균의 살균 효과
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
냉장 저장 중 고등어(Scomber japonicus)의 선도 지표 개발을 위한 품질 특성 평가
한국수산과학회지
2016 .12
Determination of Shelf Life Model of Pork Cutlet and Pork Lard during Accelerated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
고전압 정전기장 냉장시스템에 저장한 넙치(Paralichthys olivaceus) 필렛의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2022 .10
냉동 저장 온도가 고등어의 저장성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2016 .12
Determination of Salable Shelf-life for Wrap-packaged Dry-aged Beef during Cold Storage
한국축산식품학회지
2018 .01
Changes in Quality and Shelf-Life Characteristics of Sikhye Added Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Clove Powder Addition on The Quality Characteristics and Shelf-life of Kimchi Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Large, Medium, and Small Fruit Sizes on Quality, Shelf Life and Microbial Activity of Cherry Tomatoes
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effects of Antioxidant on the Shelf-life Extension of Wasabi during Storage at Room Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Analysis of Thermal, Acid, and UV-C treatments on the Shelf-Life and Quality of Salted Kimchi Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Optimal Medium Composition Suitable for Enhancement of Biofertilizer’s Shelf Life
한국토양비료학회지
2016 .10
Effects of Organic Acid on the Shelf-life Extension of Wasabi during Storage at Room Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of Trimethylamine (TMA) Analysis Using Response Surface Method and Removal of TMA Using Microbial Treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
0